Om Appfabrikken AS

Appfabrikken består av norske utviklere som leverer enkel og trygg apputvikling til flere av Nordens fremste bedrifter, kommuner og departementer.


Logo for Appfabrikken AS. Illustrasjon.

Lokal apputvikling

Våre utviklere jobber fra kontorer i Oslo og Larvik. Hos oss vil du alltid snakke med personer som forstår ditt behov, og som er tett involvert i selve utviklingen av din app. 

Resultatet blir færre misforståelser, og en bedre og tryggere app.

Appfabrikkens satsningsområder

For å opprettholde en stor grad av gjenbruk, som igjen gir kundene våre forutsigbare priser, har vi valgt å fokusere på områdene app for ansatte og app for innbyggere. Vi har nemlig sett at flertallet av våre kunder har like eller lignende behov. Dette gjør det enklere for oss å utvikle gode apper, og vedlikeholde gode produkter. 

Appene vi leverer er bygd på samme plattform, men med stor grad av fleksibilitet som gir kundene våre en følelse av en helt skreddersydd app til sin bedrift, kommune, organisasjon eller lignende.

Har du et behov som faller utenfor våre satsningsområder? Vi tar gjerne en kort prat for å se om vår teknologi kan passe allikevel, eller du kan se eksempler på skreddersydd apputvikling vi har levert.

Vår prismodell

Hos oss betaler kundene en etableringskostnad for oppsett og utvikling, og deretter kommer det en løpende månedlig kostnad for drift, vedlikehold og support. Vi benytter fastpris i alle våre tilbud, slik at du alltid kan være trygg på kostnadsbildet.

Både drift, vedlikehold og support er inkludert i de løpende kostnadene. Dette gjør at løsningen alltid vil fungere med nyere telefoner og programvare, og at du trygt kan kontakte support uten at du betaler noe mer.

Vil du jobbe med oss? 

Vi er alltid åpne for å prate med personer som kan være med å gjøre Appfabrikken enda bedre. Ta gjerne en titt på vår jobbside for å finne ut av hva vi ser etter, og hva vi kan tilby. 

Ta kontakt

Ta kontakt med Appfabrikken for en uforpliktende prat.