Om Appfabrikken

Vi er norske utviklere som leverer enkel og trygg apputvikling til flere av Nordens fremste bedrifter, kommuner og departementer.

Robin Havre og Torgny Walin. Foto.

La oss ta en prat

Er du nysgjerrig på hva vi i Appfabrikken kan levere? La oss ta en kort prat på Teams!

Lokal apputvikling

Vi jobber fra våre kontorer i Oslo og Larvik. Hos oss vil du alltid snakke med personer som forstår ditt behov, og som er tett involvert i selve apputviklingen.

Appfabrikkens satsningsområder

Vår nisje og satsningsområde er apper til intern bruk i organisasjoner. Løsninger vi har levert brukes av flere tusen ansatte i bedrifter, kommuner og departementer hver eneste dag.

"Gjenbrukskommune" er en av disse.

Vår prismodell

Hos oss betaler kundene en etableringskostnad for oppsett og utvikling, og deretter kommer det en løpende månedlig kostnad for drift, vedlikehold og support. Vi benytter fastpris i alle våre tilbud, slik at du alltid kan være trygg på kostnadsbildet.

Både drift, vedlikehold og support er inkludert i de løpende kostnadene. Dette gjør at løsningen alltid vil fungere med nyere telefoner og programvare, og at du trygt kan kontakte support uten at du betaler noe mer.

Vil du jobbe med oss? 

Vi er alltid åpne for å prate med personer som kan være med å gjøre Appfabrikken enda bedre. Ta gjerne en titt på vår jobbside for å finne ut av hva vi ser etter, og hva vi kan tilby.