Jobb hos oss

Vi ser etter deg som elsker Vue 💚️

Les mer

Vårt mål er å gjøre apputvikling enklere, både for oss og våre kunder. Vi forenkler utviklingsprosessen og produktene, og setter flere bedrifter i stand til å digitalisere og effektivisere sin virksomhet.

Å utvikle løsninger sammen med oss skal være en effektiv, rask og hyggelig opplevelse - og sluttproduktet skal være en fryd å bruke.

Dette oppnår vi gjennom bruk av moderne webteknologi som kjører på alle plattformer, og utstrakt gjenbruk av kode på tvers av prosjekter. I tillegg lager vi egne verktøy for effektivisering av utviklingen.

Vår tilnærming passer for mange oppdrag, men ikke alle. Vi takker nei til prosjekter som ikke passer vår profil. Det synes vi er helt i orden, for vårt mål har aldri vært å bli størst.

Til tross for dette har vårt lille team over tid hatt altfor mye å gjøre. Vi ser etter deg som elsker JavaScript, og som har erfaring med bruk av VueJS (gjerne Vue 3!).

Vår stack er Vue 3 og Ionic 5 på frontend, og NodeJS og PostgreSQL på backend.

Et typisk prosjekt hos oss varer i en til tre måneder, og arbeidet foregår fra våre kontorer eller fra hjemmekontor. Du får ansvar for å følge opp dine egne kunder fra første dag, men har hele teamet tilgjengelig til å bistå.

Hos oss får du jobbe med moderne teknologi og varierte prosjekter. Det er gode muligheter til å påvirke selskapets retning.

I tillegg til det som er beskrevet over tilbyr vi:

🤓 Tid og verktøy til å lære mer og holde seg oppdatert
💻 Moderne utstyr som MacBook Pro og alltid nyeste iPhone (eller Android hvis du foretrekker det)
💰 Eget utstyrsbudsjett for kjøp av verktøy etter eget ønske
🌍 Turer til inn- og utland for motivasjon og opplæring (som vi håper å kunne gjenoppta snart)

Interessert? Kontakt daglig leder Robin Dominik Havre på e-post eller mobil 45 100 277, eller send inn en kort søknad.

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider. Hvis du har bedt nettleseren godta informasjonskapsler, godtar du at Appfabrikken AS, også gjennom bruk av tredjepartsverktøy, sporer din aktivitet på våre nettsider. Formålet med sporingen er å analysere adferd, føre statistikk, samt muliggjøre målrettet annonsering (såkalt "remarketing").

Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler, samt hvilke tredjeparter data blir delt med. Her finner du også informasjon om hvordan du sletter eller stopper bruk av informasjonskapsler.

Godta