SharePoint på mobil - Slik får du Microsoft SharePoint på mobil

Verken 2010 eller 2013 utgaven av SharePoint Online er optimalisert for smarttelefoner, og å logge inn fra iPhone eller Android er tungvint. Ved å få skreddersydd en egen SharePoint app får styret og de ansatte tilgang fra mobil.

Mange bedrifter bruker Microsoft SharePoint Online til interne nettsider, dokumenthåndtering eller som møteportal for styret.

Verken 2010 eller 2013 utgaven av SharePoint Online er optimalisert for smarttelefoner, og å logge inn fra iPhone eller Android er tungvint. Selv om det er mange tredjepartsløsninger på App Store og Google Play, er det vanskelig å finne en som fungerer godt. Samtidig mister man noe av bedriftens profil når innloggingen skjer under profileringen til et annet selskap.

Èn løsning er å utgi en egen app. Da vil brukerne kunne laste den ned fra App Store, og alt følger bedriftens profil - med både logo, farger, bilder og skrifttyper.

Appfabrikken har utviklet en enkel løsning for Marine Harvest. Gjennom egen app kan styret logge seg inn og få tilgang til dokumenter som er lagt ut på bedriftens interne Teamsite. Appen håndterer både Word, Excel, PowerPoint og PDF dokumenter, og gjør det trygt og enkelt å lese sakspapirer på iPad.

Løsningen er utviklet for iPad, men tilsvarende løsning kan også leveres for både iPhone og Android.

Kom i gang med egen app

Tast inn ditt telefonnummer eller send oss en e-post så tar vi kontakt.


Privatperson     Bedrift